fbpx

Despre Noi

Ne-am înființat ca extensie a pasiunii pentru șofat și din dorința de a forma conducători auto responsabili, lângă care să ne simțim în siguranță pe șosea.

Știm că timpul dumneavoastră este limitat, de aceea avem un program flexibil în vederea pregătirii, deci vă putem ajuta să obțineți permisul în cel mai scurt timp posibil.

La solicitarea dumneavoastră garantăm cel mai scurt timp de școlarizare de pe piață, acordând în același timp mare atenție instruirii dumneavoastră din toate punctele de vedere, indiferent de caracteristicile și trăsăturile temperamentale pe care le aveți.

Conducerea unui autovehicul este o acțiune relativ simplă și așa și este până la un anumit punct. Calitățile pe care trebuie să le posede un conducător auto se regăsesc la mai mult de 80% din populație. Noi știm că atitudinea la volan și aptitudinile (calitățile) conducătorului auto sunt factorii determinanți în definirea acestuia, iar vestea bună e că ambele trăsături le putem forma și educa în cadrul școlii de șoferi Ghio General.

A găsi o școală de șoferi e ușor, a alege e un pic mai greu, dorința ta fiind servicii de calitate la prețuri mici. Când trebuie să aleagă școala, de cele mai multe ori prima întrebare pe care o pune la telefon persoana interesată este: „care e tariful?”. Școlile de șoferi cunosc bine piața și au prețuri de execuție a serviciilor apropiate, cu diferențe foarte mici. Deci nu trebuie să vă faceți griji pentru preț, ci pentru calitatea serviciului primit. Prețurile noastre accesibile reprezintă doar unul din motivele pentru care ar trebui să ne alegeți.

Tocmai pentru că știm ce înseamnă să aveți un start în forță, în ceea ce privește condițiile de pregătire vă oferim tot suportul necesar pentru a deveni un absolvent de excepție pentru a obține și deține un permis de conducere de care să fiți mândri.

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor.